empty

Breng kinderen (weer) in contact met de natuur.

Op een speelse wijze worden kinderen via activiteiten en workshops betrokken bij de natuur.
In onze PretTuin vinden zij allerlei uitdagende attributen om hen te helpen de natuur te ontdekken.

Over Stichting Dop en Erwt

Corona update:Stichting Dop en Erwt houdt zich aan alle door het RIVM geadviseerde regels m.b.t. Corona en is volop in bedrijf. Ons bedrijf is beperkt open voor bezoek. bel voor informatie


Kinderen helpen de natuur ontdekken met de PretTuin en lesmateriaal en ontdek en doe boekjes. In de PretTuin van Stichting Dop en Erwt vinden kinderen allerlei uitdagende attributen om hen te helpen de natuur te ontdekken.

Denk aan een bijenhotelkast, weerhuisje of zonnewijzer. Natuurlijk kan er ook worden getuinierd: bonen planten is bijvoorbeeld een grote hit bij jonge kinderen. Uiteraard kun je in de PretTuin ook heerlijk bewegen. We hebben o.a. de beschikking over loopstammen, stokpaardjes, een speelhuisje en diverse balspelen.

En om de dag gezellig en lekker af te sluiten, bakken we pannenkoeken! (reserveren noodzakelijk). Kom naar Dop en Erwt voor een complete leuke EN leerzame dag in de natuur.

Praktijkles, dagje uit, excursie of schoolreisje in de natuur

  • Bent u als (groot)ouders op zoek naar een leuk en betaalbaar uitje in de buitenlucht met uw (klein)kinderen?
  • Bent u op zoek naar een bijzonder schoolreisje of een leuke manier om uw klas een (praktijk)les te geven over de natuur?
  • Bent u voor de kinderen in uw stichting of vereniging op zoek naar een actieve excursie?

Neem eens contact op met Stichting Dop en Erwt, we hopen u te verbazen met ons aanbod.

Naast de activiteiten in de PretTuin levert Stichting Dop en Erwt ook lesmateriaal voor de biologielessen in het basis onderwijs en leuke Doe en Natuurtassen voor thuis.