help uw kinderen                                   de natuur in de tuin te ontdekken

Klein kinderen en oma volgen een speciaal voor kleintjes bedachte workshop.                      knusjes en ook nog leerzaam.
Klein kinderen en oma volgen een speciaal voor kleintjes bedachte workshop. knusjes en ook nog leerzaam.

Waarom           dop en erwt ?

Omdat onze kleuters zonder groen opgroeien. En in de natuur komen ze ook veel te weinig. Zo leren ze nooit dat groente uit de tuin komt. Door onze gejaagde moderne tijd. Te veel tv en achter de pc komen onze kleuters te weinig in de tuin of de natuur.
Met onze stichting Dop en Erwt helpen we juist u en uw kleuters.

Cadeautjes

Zo kunt u uw kleuters helpen de natuur te ontdekken. Met onze handige DOETASSEN. Een greep uit ons assortiment. Tuinboon-bootje, Sperzieboon, Aardappelmannetje. Dop en Erwt voorleesboek. zie ook onze webshop.

Prettuin

In de Dop en Erwt PretTuin helpen we uw (klein) kinderen weer contact met de natuur in de tuin maken. Hoe? Dwaal samen met uw kinderen door het doolhof van Maïs en Zonnebloemen, Wie Ziet Dop en Erwt tussen de planten?  Zo ontdekken ze hoe hoog de Zonnebloem kan zijn. Daarnaast geven we verschillende workshops zoals o.a. Waar haalt Bea de bij haar honig vandaan? Een bijen hotel maken voor de "Rietbij" Voorleze uit Dop en Erwt en nog veel meer. 

Dit is onze handpop Bea de honingbij.
Meer over het kleine dieren leven kunnen uw kinderen ontdekken in onze
"Wriemelbeestjes" hoek.

In het plukseizoen gaan uw kinderen bloemen plukken en een boeketje maken, Ook leuk en vooral lekker aardbijen plukken. En nog veel meer.

 

Tarief voor 2017
€5,00 per kleuter.
ouders of begeleiders gratis.
Prijs inclusief limonade thee of koffie
En een koekje.